Laatste Nieuws.

 
RSS

Clinic lemelerbergloop ook dit keer groot succes (19 oktober 2008)

Zondagmorgen 19 oktober om 9.15 uur was de parkeerplaats bij het restaurant op de Lemelerberg bijna overvol. Liefst 80 atleten hadden zich daar verzameld om deel te nemen aan de clinic georganiseerd door het bestuur van de Gerrit Voortman Lemelerbergloop.

 

Kijk hier voor nog meer fotos van deze clinic
Zij zijn gemaakt door Anneke van de Berg.

Uit alle windstreken kwamen de atleten naar Lemele  om het parkoers alvast te verkennen om op 1 november (de wedstrijddag) niet voor verrassingen te komen staan. Voor de ene atleet was het: "hoe deel ik mijn wedstrijd in" en voor de ander: "wil ik dit wel, is het niet te zwaar of zoek ik toch mijn grenzen?  Na een welkomstwoord  door  ”voorzitter “ Ben Zuidersma kregen de deelnemers voor de clinic nog een paar goede tips van Gerrit Voortman  en Lamko Hulzebos .
Daarna werd  het mooie  parkoers verkend en werden onderweg  diverse rek en strekoefeningen gedaan.  Met name werden die spiergroepen aangesproken die extra belangrijk zijn voor het klimwerk.  Hierna werd de groep opgesplitst en gingen de minder ervaren lopers nog een training aan met Gerrit Voortman.  De meer ervaren lopers zochten een ander parkoers onder leiding van Ben Zuidersma en mede bestuursleden Hans Breider en Joop Kuppens
Na afloop was er nog een gezellige bijeenkomst in het restautaurant waar koffie en appelgebak gretig hun aftrek vonden. Al met al een uitstekende clinic. Ik zou zeggen: atleten tot 1 november a.s.Helaas moest de organisatie nu reeds atleten teleurstellen die nog mee wilden doen met de 10.8 km. Deze afstand heeft n.l. de limiet van 150 deelnemers bereikt.Voor de 5.3 km  is er nog (zei het digitaal) een aanmeldmogelijkheid voor 30 atleten.Voor de jeugdlopen kan men op de wedstrijddag nog inschrijven.
Kijk voor meer informatie op www.lemelerbergloop.nl

Met vriendelijke groet
Voorzitter
Ben Zuidersma

 

>>meer nieuws...
- Powered by aXtion 2007 -

  
logo-gerrit 
word ondersteund door 

asics